Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че клубът проучва въпроса

...
Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че клубът проучва въпроса
Коментари Харесай

Евертън предлага на Челси да вземе Коща под наем

Мениджърът на Евертън Роналд Куман съобщи, че клубът изследва въпроса към нападетеля на Челси Диего Коща и по всяка възможност ще предложи на сътрудника си Антонио Конте да го притегли чартърен до края на календарната година.

Коща, който бе голмайстор на отбора през предишния сезон, в който Челси завоюва купата в Англия, изпадна в недружелюбност на " Стамфорд Бридж " след скандал с Конте. Испанският национал ясно съобщи, че повече не счита да играе за " сините " и желае да се върне в Атлетико Мадрид. Проблем пред реализирането на договорката обаче е наказването, което ФИФА наложи на " дюшекчиите " да не могат да притеглят играчи до края на тази година. Това прави невероятно реализирането прехвърлянето на Коща в Атлетико преди януари 2018 година.

" Разбира се, че е по-добре да имаш състезател с дълготраен контракт. Но щом можем да вземем състезател от такава класа чартърен, тогава за какво не? ", съобщи Куман. Според британските медии управлението на Челси ще санкции Коща с 3,2 милиона евро поради отхвърли му да тренира с отбора и абсурда, в който се забърка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР