Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че има пълната подкрепа

...
Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че има пълната подкрепа
Коментари Харесай

Куман: Имам пълната подкрепа на ръководството

Мениджърът на Евертън Роналд Куман съобщи, че има цялостната поддръжка на притежателите на клуба макар слабия старт на сезона. “Това не се е трансформирало. В непрекъснат контакт сме. Знам, че всички са малко обезпокоени по отношение на актуалната обстановка, само че това е изцяло нормално”, разяснява Куман.

“Ако погледнете към предишния сезон, изиграхме доста мощни мачове против някои от огромните. Защо да не го създадем в този момент? Арсенал не е несломим. Освен това не е най-силният тим като гост”, добави холандецът. В неделя Евертън е хазаин на Арсенал в среща от деветия кръг на Висшата лига.

“Знаем какво би трябвало да подобрим, би трябвало да играем по-добре, само че в случай че имаме нужната експанзия на терена, имаме огромни шансове в идния мач. Те дадоха отмора на 10 футболисти, които евентуално ще бъдат титуляри в неделя. Ние също дадохме отмора на някои играчи”, сподели още Куман.

Въпреки че отборът се показва доста под упованията, наставникът съобщи, че летните покупки ще се окажат положителни попадения: “Най-доброто лекарство за връщане на самочувствието са успехите. Аз към момента имам вяра в играчите, които привлякохме през лятото. Вероятно хората имат подозрения за някои от тях, само че бъдещето ще покаже, че те в действителност са положителни попълнения”.

Another frustrating night at Goodison. We have to keep our heads up and focus on the game on Sunday #Everton #EFC pic.twitter.com/v1p201PNAk
— Ronald Koeman (@RonaldKoeman) October 19, 2017
Холандецът разяснява и случая по време на мача с Лион, когато футболисти на двата тима направиха меле наоколо до трибуните, като бяха забъркани и почитатели. " В хода на мача моите играчи се изнервиха и виновност за това има съдията. Реферът е холандец, само че той не стори нищо против театралните номера на някои от играчите на Лион. Капитанът на гостите Фекир симулира 10 пъти през първото полувреме. Разбирам раздразнението на моите футболисти ", сподели Куман. Премиър лийг 9 кръг, неделя 22 октомври  Евертън 15:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР