Мениджърът на Евертън Франк Лампард заяви, че очаква промяна от

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард заяви, че очаква промяна от
Коментари Харесай

Има много напрежение в Евертън, призна Лампард

Мениджърът на Евертън Франк Лампард съобщи, че чака смяна от футболистите си за идното посещение на Уест Хам идващия уикенд.

„ Карамелите “ позволиха проваляне като хазаин с 1:2 от Саутхамптън, което съществено задълбочи рецесията в отбора. Мърсисайдският клуб загуби четвърти следващ домашен мач в Премиър лийг, което слага бъдещето на Лампард под въпрос. Специалистът получи поддръжката на притежателя на клуба Фархад Мошири, само че почитателите са недоволни. Поражението пристигна на фона на авансово планувани митинги на последователите на „ Гудисън Парк “ в края на мача, като те приканиха управителният съвет да бъде уволнен. Главната причина, е че Евертън се бори да не изпадане за втори следващ сезон.

„ Очевидно е мъчно и разочароващо, изключително когато водиш с 1:0. Труден мач, има доста напрежение и за двата тима. Заслужавахме да водим през първото полувреме със пристрастеността, която имаше в нашата игра. Това не беше тактически мач, беше по-скоро борбен мач. Показахме дух и по-късно ранен гол за Саутхамптън през второто полувреме промени тона. Ударихме гредата, само че по-късно допуснахме директен свободен удар и той влезе в нашата мрежа. Очевидно е разочароващо. Беше огромен мач за нас и загубихме “, сподели Лампард пред BBC.

Бордът на Евертън беше посъветван да не участва на мача заради опасения за сигурността, само че съгласно мениджъра проблемите отвън терена не са повлияли на резултата. „ Това е сложен интервал. Има толкоз доста пристрастеност в този клуб заради верните аргументи, всеки желае най-хубавото. Дойдохме в посока, в която бяхме в борба за изпадане предходната година и в този момент още веднъж “, добави Лампард. Мениджърът признава, че гостуването на Уест Хам идната събота, който също е в нежелана позиция, е още един голям мач за клуба. „ Единственото, което е значимо, е реакцията. Усилията им и желанието са огромни. Знаем, че това не е задоволително сега и аз ще бъда първият, който ще поеме отговорност за това “, приключи той.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР