Мениджърът на Джосеп Гуaрдиола смята, че равенството в дербито срещу

...
Мениджърът на Джосеп Гуaрдиола смята, че равенството в дербито срещу
Коментари Харесай

Гуардиола: Равенството е справедливо, в Англия се взе катастрофално решение

Мениджърът на Джосеп Гуaрдиола счита, че равенството в дербито против първенеца е обективен резултат с оглед показаното на терена на " Етихад ". Испанецът засегна и тематиката с решението петте смени да отпаднат за мачовете от Премиър лийг, макар че останаха във всички останали топ шампионати в Европа. Вследствие на това травмите зачестиха, и то в този ранен стадий от сезона. Днес такава получи от състава на мърсисайдци.

" Много сложен мач. Те започнаха добре и ние получихме гол след дузпа, сходна на тази против. През второто полувреме имахме повече чисти положения, само че равенството е обективен резултат. Не е елементарно да се защитаваш против Ливърпул. принцип те играят с трима в офанзива, а в този момент бяха даже с четирима. Не беше елементарно, само че се приспособихме. Вкарахме прекрасен хол, само че пропуснехме дузпа. В мачове против противници като Ливърпул подобен пропуск тежи още повече.

Когато не можеш да стигнеш до успеха за 80-85 минути, не можеш да си позволиш и да загубиш. Когато играеш против Ливърпул, се опитваш да спечелиш, само че не можеш да загубиш. Познаваме се доста добре.
Какво споделих на Клоп след последния сигнал? Говорихме си за петте смени. Днес Трент Александър-Арнолд, британски национал, се контузи. Вече има толкоз доста случаи. По света считат, че петте смени са ключа към решението, само че тук е тъкмо противоположното. Тук считаме, че сме по-специални и не пазиме играчите. Това е злополука ", съобщи Гуардиола след дуела. Премиър лийг 8 кръг, неделя 8 ноември  Манчестър Сити 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР