Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, обяви, че не

...
Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, обяви, че не
Коментари Харесай

Еди Хърн: Решението за Кубрат бе тежко, но просто му нямахме доверие

Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, разгласи, че не е имал доверие на компанията спечелила търга Епик и Кубрат Пулев. Поради тази причина в последния миг е отказал борбата сред двамата.

Британецът бе безапелационен, че договорката с Джоузеф Паркър е била реализирана за 72 часа и съгласно него това ще бъде доста по-голям мач за Костотрошача, в сравнение с този с Кобрата, оповестява offnews.bg

" Елиминационните мачове са хубави, само че, почтено казано, една сходна среща с Паркър ще отвори вратите на Уайт доста повече, в сравнение с наложително претендентско място. Решението за Пулев бе тежко, само че просто му нямахме доверие.

Ходене до България също не ни се стори добра концепция. И, почтено казано, считам, че този пердах с Паркър е по-добър от среща с Пулев. Когато излезе тази опция, реализирахме най-бързата договорка в кариерата ми.

За мен това е най-големият мач, който може да се направи, след Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър. Толкова е просто. Ще дам на Уайт 7-цифрена сума за този мач, тъй като той я заслужава ", сподели Еди Хърн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР