Мениджърът на Челси Томас Тухел, заяви че в отбора са

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел, заяви че в отбора са
Коментари Харесай

Тухел: Юрген Клоп обича да се прави на умряла лисица

Мениджърът на Челси Томас Тухел, съобщи че в тима са щастливи да бъдат " неприятните момчета " във финала за Купата на Англия против Ливърпул. За втори следващ път " сините " ще се изправят против мърсисайдци във край за домашна купа, като воденият от Юрген Клоп отбор е апетитен за любимец преди конфликта на " Уембли ".

Тухел се съгласи с мненията на наставника на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, който показа, че цялата страна поддържа " алените " през актуалната акция. Германецът добави, че Клоп е занаятчия на това да си завоюва състрадание за Ливърпул и да ги прави да наподобяват като новобранец. " Клоп е занаятчия на това да бъде в ролята на новобранец. Той може да те накара да мислиш, че тимът е новобранец против Виляреал и Бенфика, и е знамение по какъв начин даже приключват наедно против тях. Той го прави от самото начало. Това е част от нещата, от където идва съчувствието ", стартира той.
 Страхотна вест за Челси преди финала за ФА Къп против Ливърпул
Страхотна вест за Челси преди финала за ФА Къп против Ливърпул

Н`Голо Канте може да вземе присъединяване във финала за Купата на Англия

Челси си подсигурява третото място във Висшата лига, само че може да приключи сезона без трофей, в случай че не успее да завоюва финала за ФА Къп. Ливърпул, от своя страна, продължава да се бори на четири фронта, като към този момент завоюва Купата на Лигата, ще играе край с Челси за ФА Къп, класира се за разногласието за трофея в Шампионска лига и е на три точки от първенеца Манчестър Сити в Премиършип, два кръга преди края на акцията.

Тухел има вяра, че страната поддържа " алените " в битката им на четирите фронта, само че настоя, че изпитва голямо удивление към своя съотечественик и сътрудник на аварийна пейка. " Няма от какво да ревнувам - Клоп е приказен човек. Когато бе треньор в Дортмунд, цялата страна обичаше Дортмунд. Сега води Ливърпул и имаш чувството, че цяла Англия обича Ливърпул. Ако на следващия ден сме неприятните момчета, няма проблем, ще поемем тази роля. Не желаеме да има съчувствието на страната на следващия ден - желаеме да вдигнем трофея ".

Германецът бе безапелационен, че макар ролята си на любимец във финала, мърсисайдци имат своите пробойни и Челси може да сътвори съществени главоболия на противника. " Те позволяват обстановки пред своята врата. Доказахме го - имахме огромни благоприятни условия във финала за Купата на Лигата...много мъчно е да експлоатираш тези пространства, тъй като се нуждаеш от съвършен тайминг. Но можеш да намериш решения, в случай че имаш съвършен ден ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР