Мениджърът на Челси - Томас Тухел потвърди, че самият защитник

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел потвърди, че самият защитник
Коментари Харесай

Томас Тухел: Кристенсен сам пожела да не играе, имаше си причини за това

Мениджърът на Челси - Томас Тухел удостовери, че самият бранител на отбора Андреас Кристенсен е поискал да не играе във финала за ФА Къп, изгубен от " сините " от Лондон след осъществяване на дузпи.

" Андреас пристигна сутринта на дуела, с цел да ми каже, че не се усеща подготвен да играе. Той имаше своите аргументи и те остават поверителни. Не е нещо, което се случва за пръв път, както виждате. Това се е случвало и различен път в последните седмици. Мислехме, че нещата се усъвършенстват, той игра мощно в предходния мач, само че пристигна и приказва с нас, а ние трябваше да уважим решението му.

Той към момента има нашата поддръжка, само че не сме сигурни дали ще е разполагаем за утрешния дуел. Не считам, че той не желае да играе. Опитвам се да не одобрявам нещата персонално. Не знам повода, само че Андреас постоянно е доста нервозен преди мач.

Не знам какво да кажа, просто ще го приемем. Той страдаше в последните седмици, тъй като не бе в състава, въпреки да бе добре физически. Така че това не бе изцяло ненадейно ", сподели Тухел.
 Алесио Романьоли може да се озове на
Алесио Романьоли може да се озове на " Стамфорд Бридж "

Челси вижда отлична опция в привличането на италианеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР