Мениджърът на Челси Томас Тухел остана доволен от успеха на

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел остана доволен от успеха на
Коментари Харесай

Тухел: Справихме се отлично в труден двубой

Мениджърът на Челси Томас Тухел остана удовлетворен от триумфа на отбора му като посетител с 2:0 над Порто в първия дуел от 1/4-финалите в Шампионската лига. Той похвали своите играчи за показаното в срещата.

„ Спечелихме доста мачове дружно, по-късно загубихме дружно, само че в този момент показахме добра реакция след последната загуба. Това ни сближава и ни носи доверие. Представихме се чудесно. Това бе сложен мач против мощен противник в лицето на Порто. В доста моменти страдахме, само че приехме обстановката - това е обикновено в тази фаза от шампионата. Показахме дух и постигнахме отличен резултат “, съобщи Тухел.

Германецът разяснява и двата гола на Мейсън Маунт и Бен Чилуел.

„ Много съм удовлетворен, че Мейсън вкара. Това бе значим гол и отвори мача, тъй като успокои нервите на всички. Не беше елементарно да го отиграе, само че той сподели страхотна точност и взе вярното решение в верния миг. Бен пък сподели огромно хладнокръвие и преодоля вратаря. Важно бе, че вкарахме втори гол. Липсваше ни темп в нахлуване, само че ние чакахме неточност на противника и Чили се възползва от една такава неточност, с цел да се разпише. Той не бележи постоянно, само че съм благополучен, че постигнахме този резултат. Той е приказен, само че не трябва да забравяме, че това е единствено полувремето и би трябвало да продължим в същия дух “, сподели още Тухел.

⛔ Most clean sheets in Europe’s top 5 leagues (all comps) since Thomas Tuchel took over at Chelsea:
1️⃣3️⃣ CHELSEA (16 games)
1️⃣0️⃣ Man City (18)
1️⃣0️⃣ Man Utd (17)
1️⃣0️⃣ Sevilla (16)
— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР