Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира наказанието, което му бе

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира наказанието, което му бе
Коментари Харесай

Тухел: Трудно ми е да приема наказанието, защото не аз започнах агресията

Мениджърът на Челси Томас Тухел разяснява наказването, което му бе наложено след конфликта с Антонио Конте по време на лондонското дерби с Тотнъм. Германецът бе санкциониран с 35 000 лири и осъден да не води тима един мач, до момента в който сътрудника му бе санкциониран с 15 000 лири. Така той няма да води тима в утрешния дуел против Лестър.

“Едната част е аленият картон, аз се държах по метод, който не беше подобаващ и скърбя за това. Но беше от пристрастеност и мога да приема това. Но е мъчно да приема в подтекста на това, че не аз започнах експанзията и не мисля, че бях единственият човек, който участваше в случилото се. Разбирам за какво ме санкционират, само че не разбирам за какво другият треньор не получи същото наказване ”, разяснява Тухел.

Наставникът разкри, че Н’Голо Канте ще отсъства още към месец: “Говорим за седмици, над четири седмици. Трудно е да го сменяем, той е неповторим. Ковачич се завърна в групата и е подготвен да играе 20 минути. Имаме потребност от него в дълготраен проект, само че е добре да го имаме като алтернатива ”.

Попитан дали нещо се е трансформирало по отношение на селекцията след загубата от Лийдс с 0:3, Тухел отговори: “Не става дума единствено да се желаят играчи. Съставът е задоволително мощен да завоюва в Лийдс и прекомерно мощен, с цел да загуби с 0:3. Знаем от седмици какво бихме желали да прибавим към тима. Имаме някои хрумвания, само че може и никой да не пристигна. Не остава доста до затварянето на трансферния прозорец ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР