Мениджърът на Челси - Томас Тухел, коментира горещата тема за

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, коментира горещата тема за
Коментари Харесай

Тухел: И други не играха, но фокусът е върху Лукаку

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, разяснява горещата тематика за Ромелу Лукаку. Белгиецът се показва извънредно неугледно от началото на втория си престой на "Стамфорд Бридж ", като в дуела против Кристъл Палас докосна топката едвам седем пъти и не откри място в стартовия състав за мача с Лил от Шампионска лига.

"Не сме били фокусирани върху това какъв брой пъти е докоснал топката, че да разпалим огъня още веднъж ", призна Тухел.

"Трябваше да си отпочинем от обстановката. Решението е такова, каквото е. Ясно се вижда, че постигнахме добра победа, а съвсем всеки въпрос е за Ромелу. Фокусът върху него е в действителност огромен. Има още деветима играчи, които не играха, дано не забравяме, че това е екипен спорт. "

"Мисля, че той е изтощен, леко раздразнителен от пътуванията, както някои други играчи. Целта ни беше да сме бързи, да играем на високи обороти и да работим непрекъснато, със и без топка. Ромелу имаше проблеми с интензивната екипна работа. Това имам поради като споделям, че е изтощен. Не единствено физически, само че и душевен. "

В допълнение, Лукаку не се появи и на загрявката след мача, което в допълнение ускори слуховете за разнобой в отбора.

"Не знам за това. Кондиционният екип дава отговор за тези неща и щом не е бил извън, значи има причина за това. Има си самостоятелни стратегии за всеки един ", добави Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР