Мениджърът на Челси Томас Тухел говори за емоционалното състояние на

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел говори за емоционалното състояние на
Коментари Харесай

Тухел: Не е голяма драма, че отпаднахме от ШЛ, но има горчивина

Мениджърът на Челси Томас Тухел приказва за прочувственото положение на своите футболисти след дуела на „ Сантиаго Бернабеу “ преди няколко дни и преди неделния полуфинал за ФА Къп против Кристъл Палас.

Запитан какво е възприятието след трагичното отпадане на Реал Мадрид, Тухел отговори: „ Всички сме малко по средата. Този мач съставлява по едно и също време голям подтик, само че и отчаяние от това, че отпаднахме на 1/4-финал. Не е огромна драма, само че е разочароващо, тъй като можехме да бъдем един от четирите тима на полуфиналите. Представянето ни на „ Бернабеу “ беше фантастично, само че остава и мъка. Направихме прекалено много самостоятелни неточности, които бяха осъдени. Имаме малко време за тренировки преди неделния мач и ще го използваме “.

Германецът разгласи, че, който пропусна дуела в Мадрид поради травма, към този момент тренира с тима и ще бъде разполагаем за полуфинала с: „ е навън. Калъм Хъдсън-Одой е навън. Ромелу Лукаку възобнови тренировки през вчерашния ден и би трябвало да бъде ОК “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР