Мениджърът на Челси Томас Тухел е убеден, че ще може

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел е убеден, че ще може
Коментари Харесай

Челси може да остане без част от играчите си за реванша в Шампионската лига

Мениджърът на Челси Томас Тухел е уверен, че ще може да разчита на неимунизираните си против COVID-19 играчи за реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига против Лил идващия месец, “Сините ” към момента са застрашени от вероятността да пътуват без част от футболистите, които към момента не са си сложили ваксина против ковид, защото във Франция важат много строги разпореждания, само че немският ментор е оптимист, че няма да има проблеми в това отношение и те ще бъдат позволени с отрицателен тест.

Запитан дали възнамерява да се готви за дуела без тези играчи, той отхвърли сходна опция.

“За нас това би могло да има съществени последствия, в случай че на играчите не бъде разрешено да пътуват. В един миг всеки, който не е имунизиран, ще се сблъска с тези последствия. Но въпреки всичко мисля, че разпоредбите сега ни разрешават да пътуваме с всички ”, съобщи немският експерт.

Добра вест за него е и предстоящото завръщане на един от мощно представящите се от началото на сезона играчи - Рийс Джеймс, който лекуваше травма. Лондончани посрещат френския Лил на следващия ден вечер в първи дуели от етапа на директните елиминации сред двата тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР