Мениджърът на Челси Томас Тухел е пред развод със своята

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел е пред развод със своята
Коментари Харесай

Лична семейна драма за мениджъра на Челси

Мениджърът на Челси Томас Тухел е пред бракоразвод със своята брачна половинка Сиси. Двамата имат 13-годишен брак и немският експерт беше прочут, че постоянно се вслушва в желанията на брюнетката и тя е един от главните мотори в треньорската му кариера. Сега обаче „ Дейли Мейл “ твърди, че Сиси е подала молба за бракоразвод през предходната седмица, а пред другари признала, че няма да промени решението си.

„ Сиси и Томас пробваха всичко, с цел да предотвратят раздялата, само че в последна сметка се оказа, че няма различен излаз. Много е тъжно, само че в този момент главният им приоритет е да създадат по този начин, че дъщерите им да не се окажат жертви в фамилните проблеми. Документите са подадени и разводът към този момент е в ход “, разкри източник на изданието.

Сиси Тухел е някогашна журналистка от авторитетното издание „ Зюддойче Цайтунг “. Тя се реалокира да живее в Англия едвам през есента. Това е цели осем месеца по-късно от Томас, който пое Челси на 26 януари 2021 година През това време брюнетката живееше в Париж и Германия.

48-годишният Томас Тухел получава по 7 милиона паунда на сезон от Челси, а в този момент се чака да загуби милиони по делото за развода със брачната половинка му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР