Мениджърът на Челси Маурицио Сари отказа да приеме утрешния финал

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари отказа да приеме утрешния финал
Коментари Харесай

Сари: Един мач не бива да води до смяна на треньор

Мениджърът на Челси Маурицио Сари отхвърли да одобри утрешния край против Арсенал в Лига Европа като решителен за своето бъдеще в клуба. Италианецът беше безапелационен, че резултатът на единична среща не трябва да води до смяна в метода, по който даден клуб гледа на своя ментор.

Имаше миг през сезона, когато оставането на Сари отпред на „ сините” изглеждаше заложено на карта. Наставникът съумя в известна степен да стабилизира представянето на отбора, само че в този момент неговото име настойчиво се спряга за овакантения от Масимилиано Алегри треньорски пост в Ювентус.

„ Винаги съм казвал, че съм желая край в Шампионската лига”, съобщи Сари в навечерието на най-важния мач за Челси през сезон 2018/2019. „ Човек в никакъв случай не трябва да поставя предели на своите фантазии и упоритости.”

„ Не спирам да дублирам, че индивидуален мач не може да промени мнението ми за играчите, нито пък метода, по който един клуб би трябвало да прави оценка треньора си. Така че не, няма да се отхвърлям от нищо в името на победа в този край. Това изрично не е моят метод.”

„ Това е един доста значим мач, който може да трансформира нашия добър сезон в невероятен. Знаем какъв брой рисков отбор е Арсенал при контраатаките, по тази причина дуелът е внимателен, а ние имаме прекомерно огромен брой контузени играчи. Като цяло обаче чувството е, че най-малко в психически проект подхождаме по верния начин”, добави Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР