Мениджърът на Челси, Маурисио Почетино, остана доволен, след като вчера

...
Мениджърът на Челси, Маурисио Почетино, остана доволен, след като вчера
Коментари Харесай

Почетино: Това беше най-силният ни мач за сезона

Мениджърът на Челси, Маурисио Почетино, остана удовлетворен, откакто през вчерашния ден тимът му победи с 3:1 Астън Вила в преиграването в Бирмингам. По този метод " сините " се класираха за 1/8-финалите на ФА Къп, където ще срещнат Лийдс, в чийто състав проличава името на българина Илия Груев.

" Мисля, че това беше най-силният ни мач през сезона. Много съм удовлетворен от старанието на футболистите и от това, което демонстрираха. Видях ги да се любуват на футбола, което ме зарадва най-вече ", сподели Почетино след успеха Почетино.

" Ние сме млад тим и най-трудното е да сме непрекъснати в изявите си. Не всякога съумяваме да намираме нужния баланс ", акцентира аржентинецът.

Той приказва и за Енцо Фернандес и за високите упования, които имат към него.

" Той е международен първенец. Когато пристигна преди година, не беше почивал, а също така се сблъска с ново състезание, нов език и друга просвета. Ясно беше, че ще му би трябвало време за акомодация. Не създавайте нереални упования и се пробвайте да помогнете на играчите да вървят нагоре ", добави мениджърът на лондончани.

" Живеем във времена, в които е елементарно да се наскърбяват обществените персони. Футболистите са хора, а не роботи. Днес Енцо сподели същинското си равнище. Не се съмняваме нито в него, нито в Кайседо, нито в другите млади играчи, които пристигнаха в Челси, с цел да печелят титли ", сподели още наставникът на Челси.
 Астън Вила - Челси 1:3 в дуел от ФА Къп
Челси прегази Астън Вила за ФА Къп

Лондончани завоюваха преиграването
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР