Мениджърът на Челси Греъм Потър се поздрави с първата си

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър се поздрави с първата си
Коментари Харесай

Потър: Това бе важна победа, но имаме още дълъг път

Мениджърът на Челси Греъм Потър се поздрави с първата си победа в Шампионската лига в своята кариера. Това стана не против кого да е, а против тим от ранга на Милан, като отборът му се показа чудесно и се наложи с 3:0. Наставникът призна, че триумфът е доста значим за тима му, само че той има още дълъг път да извърви в шампионата.

" Това бе хубава вечер. Трябваше да се представим добре. Отношението и отдадеността на играчите бяха фантастични. Това бе доста значима победа. В първите пет минути започнахме нервно, само че повода бе, че искахме да се представим добре. Видях апетита на играчите и те съумяха да го управляват и да го трансфорат в заплаха за противника. Първият гол бе доста значим. Второто полувреме стартира мъчно и бяхме притиснати за известно време, само че второто попадение ни успокои. Чиста мрежа, три гола. Отношението на играчите бе отлично ", съобщи Потър.

Уесли Фофана означи един от головете, само че се контузи и напусна терена наложително.

" Утре ще мине на скенер и ще забележим какво е ситуацията. В момента нищо не мога да ви кажа. Това бе най-разочароващото нещо за вечерта. Като цяло тимът се показа ослепително. Ако не броим края на първото полувреме, противникът нямаше доста положения. Това споделя доста за метода, по който се пазиме като тим. Това е значима победа, само че ни следва още дълъг път ", призна експертът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР