Мениджърът на Челси Греъм Потър говори за трудния период на

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър говори за трудния период на
Коментари Харесай

Потър защити Стърлинг и заяви: Целият отбор не функционира, както искам

Мениджърът на Челси Греъм Потър приказва за сложния интервал на Челси напоследък, както и за контузените играчи на отбора.

“Няма нови травми. Рийс Джеймс, Кепа Арисабалага и Жоржиньо напредват добре във възобновяване си. Рийс бе на открито през днешния ден и тича, само че няма нищо ново към него. Жоржиньо има лек проблем и ще вземем решението за него на следващия ден, само че също така няма нищо друго към състава. Кепа има скъсване в ходилото, ” изясни някогашният управител на Брайтън,

След това Потър трябваше да дава отговор на въпроси за неприятната форма на Рахийм Стърлинг, който дойде при лондончани през лятото, само че досега изявите му не са на познатото равнище.

“Играчите минават през разнообразни интервали в кариерата си - от време на време всичко, което допрян, се трансформира в злато, само че от време на време нещата не са толкоз позитивни. Можете да видите и по реакциите му. Не мисля, че би трябвало да се вглеждаме в един единствен състезател. Целият тим не действа, както ми се желае. Това оказва въздействие върху всички играчи, а той е част от този колектив. Нямам подозрения по отношение на неговите качества, той е топ състезател. 

Не става дума за мен или някакво мое его, а за това да вършим верните неща за тима и клуба. Трябва да отидем на следващия ден и да сме конкурентноспособни на Манчестър Сити. Те сигурно ще желаят да завоюват, тъй че би трябвало да се подготвим и да дадем всичко от себе си. Те са приказен тим, само че ние би трябвало да опитаме да спечелим, ” проучва обстановката мениджърът на Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР