Мениджърът на Челси Греъм Потър беше много доволен от победата

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър беше много доволен от победата
Коментари Харесай

Потър: Имахме късмет, че Милан остана с човек по-малко

Мениджърът на Челси Греъм Потър беше доста удовлетворен от успеха над Милан. Лондончани завоюваха с 2:0 на “Сан Сиро ” и оглавиха класирането в група “Е ” на Шампионската лига. 

“Да дойдеш в Милано и да спечелиш в никакъв случай не е елементарно. Заслугата е напълно на играчите. Справиха се отлично, а и имахме шанс, че противникът остана с 10 индивида. Много е прелестно, че не допуснахме гол и си тръгваме с трите точки ”, разяснява Потър. 

“Колкото до аления картон, от моето място не видях доста добре какво се случи. Стори ми се, че Томори постави ръка на рамото на Мейсън Маунт, който се опитваше да стреля. Трябва да видя обстановката на запис. Хубавото беше, че Жоржиньо осъществя дузпата. В подобен мач едно неверно деяние може да докара до приемането на гол. Атмосфертата беше фанатстична и в случай че Милан беше понижил резултата, публиката щеше да им даде спомагателни сили ”, сподели още наставникът на “сините ”. 

“Маунт игра извънредно мощно, само че имаше жълт картон и беше по-добре да не рискуваме. Той сътвори много проблеми на противника и мога единствено да го похваля за представянето му ”, добави Потър. 

Челси събра 7 точки и води в класирането. Втори е Република България Залцбург с 6, пред Милан и Динамо (Загреб) с по 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР