Мениджърът на Челси Франк Лампард е готов да пусне стрелеца

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард е готов да пусне стрелеца
Коментари Харесай

Лампард пуска нападател да си тръгне през януари

Мениджърът на Челси Франк Лампард е подготвен да пусне стрелеца Оливие Жиру да напусне чартърен през зимния трансферен прозорец, в случай че формата на Тами Ейбрахам продължи да е по този начин добра.

Жиру получаваше много благоприятни условия за изява през предишния сезон, само че през сегашния френският нападател не може да измести Ейбрахам, който не стопира да вкарва досега.

Лампард желае да резервира Жиру като втора алтернатива за офанзивата на "сините ". Липсата на игрови минути обаче е допустимо да принуди Жиру да потърси шанса си на друго място. Лампард даде мнението си по тематиката.

"Уважавам всички играчи, само че изключително тези, които са при започване на 30-те си години. Затова имах и специфичен диалог с Оливие, преди да замине за дуелите с Франция ", разяснява Лампард.

"Обичам професионализма му. Той не би трябвало да е удовлетворен, че не играе. Това е белег на добър състезател. Казах му, че той ще получи своите шансове и ще получи задоволително минути ".

"За момента Тами се оправя чудесно и това значи, че минутите за Оливие са малко. За това съм подготвен да седнем и да приказваме за януари, само че към момента е рано ", приключи легендата на Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР