Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви след загубата от Манчестър

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви след загубата от Манчестър
Коментари Харесай

Конте: Горд съм от футболистите си, травмата на Мората не е сериозна

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи след загубата от Манчестър Сити, че е горделив от неговите футболисти. Той добави, че контузията на Алваро Мората не е сериозна.

„ Мачът бе сложен, само че ние знаем какъв брой огромен тим е Манчестър Сити. Много е мъчно да се играе в този вид мачове. Ние дадохме всичко от себе си. Щастлив съм от раздаването на футболистите и желанието, което те демонстрираха. Те имаха желанието да се борят против един доста мощен тим. За този тип мачове ние имаме потребност от време, с цел да се възстановим. Ако си изтощен, не е елементарно да играеш от едното наказателно поле до другото “, разяснява Конте.

Ман Сити покори “Стамфорд Бридж “, Пеп взе реванш против Конте

„ Ние създадохме благоприятни условия за гол, само че не успяхме да отбележим. Манчестър Сити имаше своите шансове и се възползва от един от тях. Логично е, когато изиграеш три мача в седем дни, че постоянно има риск. Надявам се, че травмата на Мората не е сериозна. Той има разтежение, само че не знам какъв брой сериозен е казусът му “, добави мениджърът на Челси.

„ Продължаваме напред. Сега ще почиваме. Аз съм доста горделив, че съм треньор на тези футболисти. Със сигурност има отчаяние от резултата. Мисля, че когато два толкоз мощни тима играят един против различен, всичко може да се случи. Когато загубиш подобен вид състезател като Мората, в никакъв случай не е елементарно. Алваро спря преди контузията му да стане сериозна. Решението за промяната на Мората бе техническо. Опитахме се да експлоатираме празните пространства. Решението бе тактическо “, сподели още Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР