Мениджърът на Челси Антонио Конте не скри разочарованието си след

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Конте: Малко не ни достигна за перфектен мач срещу Барселона


Мениджърът на Челси Антонио Конте не скри разочарованието си след домакинското тъждество 1:1 с Барселона в Шампионската лига. Въпреки че водеха в резултата до 75-ата минута, неточност на бранителя на „ сините “ Андреас Кристенсен разреши на каталунците да изравнят след гол на Лионел Меси.

„ Платихме скъпо за една-единствена неточност, която ни коства да изиграем съвършения мач. Но е обикновено, когато допускаш неточности против сходни класни противници – да бъдеш осъден, съобщи Конте след срещата.

Без подозрение след края на мача бяхме разочаровани от резултата, само че въпреки това представянето ни би трябвало да ни вдъхва доста убеденост и религия, че можем да продължим напред. Това няма да е елементарно, защото дано бъдем реалисти – въпреки всичко приказваме за Барселона, който показва какъв брой мощен тим. Ние обаче също го направихме и считам, че в случай че играем солидно в отбрана и сътворяваме положения пред противниковата врата можем да опитаме да създадем нещо ужасно на Ноу Камп “, добави още италианският експерт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР