Мениджърът на Челси Антонио Конте има реалната възможност да подсили

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте има реалната възможност да подсили
Коментари Харесай

Предложиха Обамеянг на Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте има действителната опция да укрепи през януари тима си с голмайстора на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг. Според " Мирър " управлението на немския клуб към този момент е изгубило самообладание към своеволията на габонеца и е решило да го продаде през зимния трансферен прозорец. Челси е първият клуб, на който е бил препоръчан Обамеянг.

Нападателят бе покрай трансфер още през лятото, само че в последна сметка остана на " Сигнал Идуна Парк ". Проблемите с неговата дисциплинираност обаче не са загадка. Поради тази причина той бе отхвърлен от тима неотдавна, само че след това бе върнат за конфликта с Тотнъм в Шампионската лига. През миналия уикенд Обаменяг се разписа в дербито с Шалке 04, само че по-късно остави тима си с човек по-малко, което костваше успеха на Борусия. " Жълто-черните " водеха с 4:0. само че в последна сметка позволиха равнене, като последните два гола за гостите паднаха след изгонването на габонеца.

Преди година Обамеянг пък бе изваден от тима за мача от ШЛ със Спортинг (Лисабон), защото своеволно бе решил да лети до Милано.

Въпреки проблемите си с дисциплината Обамеянг продължава да играе мощно, като от началото на сезона той има 17 гола в 19 мача във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР