Мениджърът на Челси Антонио Конте е на мнение, че евентуално

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте е на мнение, че евентуално
Коментари Харесай

Конте призова ръководството на Челси да не тръгва по "глупавия път"


Мениджърът на Челси Антонио Конте е на мнение, че вероятно негово уволняване в разгара на сезона ще бъде огромна неточност на клубното управление.

Италианецът е под голям напън след следващите тежки провали от Борнемут и Уотфорд, а медиите не стопират да разясняват тематиката за неговото уволняване.

Таблоидите са уверени, че първенецът в Премиършип във всеки един миг може да размени Конте с Луис Енрике. В понеделник Челси посреща Уест Бромич Албиън на "Стамфорд Бридж", а двама някогашни треньори на лондончани изгубиха работата си след мачове точно с този тим - Андре Вилаш Боаш и Роберто Ди Матео. Конте несъмнено е осведомен с този факт и посъветва управлението да мисли рационално.

"Оставам с усещането, че се сражаваме за оцеляване. По мое мнение, ти продължаваш съдействието с един треньор не поради това, което е постигнал за един сезон, а тъй като вярваш в него. И тогава се опитваш да създадеш нещо дружно с него. Това обаче не значи, че безусловно би трябвало да спечелиш нещо, тъй като не е елементарно, изключително в Англия. Можеш и нещо да спечелиш, само че в това време клубът да не е удовлетворен от теб и да ти покаже вратата. Или пък да се довериш на треньора и неговата работа, продължавайки съдействието и създавайки нещо значимо, даже и да не се стигне до трофей. Има два пътя - малоумен път и интелигентен път. Ако клубът реши да ми покаже вратата, значи те не са удовлетворени от работата ми. Както добре знаете, контрактът ми изтича през 2019 година Личното ми предпочитание е да остана и да продължа да работя за положителното на Челси", акцентира Конте, представен от The Telegraph. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР