Мениджърът на Бристол Сити Лий Джонсън заяви, че е получил

...
Мениджърът на Бристол Сити Лий Джонсън заяви, че е получил
Коментари Харесай

Пеп похвалил Бристол Сити: Играхте по-добре от много от Премиършип

Мениджърът на Бристол Сити Лий Джонсън съобщи, че е получил похвали от Джосеп Гуардиола след провалянето на отбора му с 1:2 в първия полуфинал за Купата на Лигата. Късен гол във 2-ата минута на добавеното време на Серхио Агуеро обезпечи победа и преимущество за Манчестър Сити. Но съгласно испанския управител на водача във Висшата лига 3-ите в Чемпиъншип са се държали по-достойно от доста отбори от елита.
Bristol City fans celebrating their goal pic.twitter.com/zlRePNkeop
— Lewis (@SaneBaller) January 9, 2018

" Пеп ми сподели, че ние сме играли по-добре от доста тимове от Премиършип, които им гостуват. Ще вземем доста от опита, който натрупахме тук, и обещаваме забавен реванш”, съобщи треньорът.
“Just like Bristol your city is red” pic.twitter.com/FOIHc1glZx
— COPA90 (@COPA90) January 9, 2018

" Голът като посетител е доста значим - добави Джонсън. - Опитахме се да вкараме гол, това ни беше концепцията, и не сме паркирали рейса. Mоите играчи бяха фантастични, тъй като играха футбол. Без значение дали щяха да победят, или щяха да изгубят, те се опитваха да играят това, което се опитваме и в шампионата до последно. Ние сме превъзходен тим по няколко аргументи. Можем да играем добре, бързи сме и всеки е наясно, че в Бристъл го чакат тежки минути.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР