Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби бе много доволен от

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби бе много доволен от
Коментари Харесай

Де Дзерби: Заслужено ще играем в Лига Европа

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби бе доста удовлетворен от равенството 1:1 с Манчестър Сити. Със извоюваната точка " чайките " дефинитивно си подсигуряваха, че ще играят в Лига Европа през идващия сезон. Според италианеца това е изцяло справедливо.

" Беше мъчно, знаехме, че ще бъде по този начин против Манчестър Сити. Играхме добре и справедливо взехме точката. Сега справедливо ще играем в Лига Европа. Когато обстановката стана сложна, ние не променихме метода си на игра. Да пресираш Ман Сити човек за човек по целия терен, считам че за това би трябвало кураж ", съобщи Де Дзерби.

" В началото не съм очаквал да се класираме за Лига Европа. През цялото време не обръщах внимание на класирането. Исках да работя с играчите, да ги проучвам, да привикна с новата страна, с новата лига. Чак през февруари започнах да си слагам цели. Щастлив съм, че попаднах на такава фансаттична група футболисти. Аз съм добър треньор само че без играчите не мога да реализира нищо ", сподели още италианецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР