Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, сподели, че би

...
Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, сподели, че би
Коментари Харесай

Унай Емери сподели, че иска да се завърне в Испания

Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери, показа, че би желал още веднъж да управлява клуб от Испания. Той показа още, че е подготвен да работи в някой от топ тимовете на Иберийския полуостров.

„ Всички би трябвало да търсим конкурентни провокации. Имах шанса да бъда в три клуба от най-високо равнище в Испания като Валенсия, Севиля и Виляреал. Следващата ми стъпка ще бъде да работя за Атлетико Мадрид, Реал Мадрид или Барселона. Много е мъчно да се преодолее тази преграда ”, разяснява мениджърът на Астън Вила, представен от испанския вестник “АС ”.

Засега обаче Емери остава в Бирмингам, като показа, че работата на острова му харесва, тъй като с помощта на нея е направил значима крачка в израстването си.

“Премиър лийг ми разрешава да не преставам да се развъртвам. Разбира се, Севиля, Виляреал или Валенсия също ми дават това, само че тук срещнах нови провокации. Не забравяйте, че Премиър лийг е дом на най-хубавите вложители, треньори и играчи в света “, сподели още испанският експерт.

Емери пое Астън Вила през ноември 2022 година и направи от тима добре смазана машина. В момента тимът от Бирмингам се намира на шесто място в Премиър лийг след 33 изиграни срещи и в последните си 10 мача не е записвал проваляне.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР