Мениджърът на Арсенал Унай Емери, за когото все по-усилено се

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери, за когото все по-усилено се
Коментари Харесай

Емери помоли феновете за помощ

Мениджърът на Арсенал Унай Емери, за който все по-усилено се твърди, че е пред уволняване, съобщи, че мисли само за през днешния ден и на следващия ден, а не за бъдещето си. Испанецът помоли почитателите да застанат зад тима в утрешното домакинство в Лига Европа против Айнтрахт (Франкфурт).

През уикенда Арсенал направи 2:2 със Саутхамптън на " Емиратс ", като това бе пети следващ мач без победа за " артилеристите " в Премиър лийг. След дуела огромна част от почитателите освиркаха тима. Днес пък стана ясно, че лекция на Емери в лондонски университет е била анулирана поради отрицателни мнения по негов адрес в обществените мрежи.

" Фокусиран съм само върху това да се представим добре и да изпълним връзка с нашите почитатели. Отборите идват на " Емиратс " без боязън. Това е първото, което би трябвало да променим. Иска ми се почитателите да оказват помощ на тима, тъй като се нуждаем от тях. Имаме потребност от връзка с тях ", съобщи Емери. Испанецът добави, че Гранит Джака евентуално на следващия ден евентуално ще играе за първи път за Арсенал, откакто му бе отнета капитанската лента. " Джака е в групата и евентуално ще играе на следващия ден. Неговото завръщане е значимо за нас. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР