Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че очаква клубът да

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че очаква клубът да
Коментари Харесай

Емери чака нови попълнения през януари

Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че чака клубът да се укрепи с нови играчи през зимата. Наставникът съобщи след триумфа с 3:0 над Блекпул за ФА Къп, че чака да бъдат привлечени централен бранител и крило.

“Може би трансферният пазар ще ни помогне да се подсилим с централен бранител, само че обстановката не е лесна, тъй като Мавропанос скоро ще се завърне след травма. Също по този начин ни би трябвало и крило, ляво или дясно. Някой, който да може да ни помогне на тази позиция”, съобщи Емери.

Арсенал има потребност от укрепване в защита, откакто Лоран Косиелни получи нова контузи по време на загрявката преди мача и се наложи мястото му в състава да бъде заето от Карл Дженкинсън.

Силен мач за лондончани направи 19-годишният Джо Уилок, който означи първите две попадения в мача. Наставникът не спести похвали за него.

“Трябват ни играчи с такава отдаденост, които са подготвени да блеснат, когато тимът има потребност от тях. Те ще получат късмет тъкмо в такива срещи. Направихме комбинация от опитни и млади футболисти като Джо, Еди и Ейнсли. Получи се добра композиция. Видя се, че те не престават да се развиват, а по-важното е, че видяхме тяхната страст”, добави испанецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР