Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че нападателят Еди Нкетия

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че нападателят Еди Нкетия
Коментари Харесай

Артета похвали Еди Нкетия, но очаква още по-сериозен напредък от него

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че нападателят Еди Нкетия е постигнал страховит прогрес през последните няколко години, само че към момента има място за усъвършенстване.

Журналистите засипаха испанския експерт с позитивни въпроси за Нкетия след представянето му против Будьо Глимт в Лига Европа нощес. Той откри резултата в 23-ата минута, след което пристигна ред на Роб Холдинг и Фабио Виейра да се разпишат. Но попадението не беше единствената му добра изява.

23-годишният футболист досега има 2 гола и една асистенция във всички шампионати за Арсенал през сезона.

„ Oчевидно е, че неговият темп на работа, отношение и вложение в подготвителния развой са просто феноменални, само че доста е значимо, че има вродено чувство да бележи голове и го прави всякога с лекост “, съобщи Aртета пред репортерите.

„ Много съм благополучен, че го имам в тима. Той има качествата да играе за този тим във всяка роля – като титуляр, като човек, който влиза и затваря мача с решителен гол. Както желаете, по този начин го наричайте “, добави Артета.

„ Да, би трябвало да се гледа какво си направил ужасно, само че би трябвало да се гледа и какво още може да се направи по-добре. Ще се веселя, в случай че това е и неговият нрав, въпреки че го демонстрира напоследък. Виждате по какъв начин се е развил в последните 1-2 години, нали? Имайте поради, че има още капацитет да се надгради “.

Арсенал, който води във Висшата лига сега, приема Ливърпул в неделя. Малко извънредно за последните сезони, Арсенал е с 11 точки повече от противника, който е с 10 точки едвам.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР