Мениджърът на Арсенал Микел Артета се изказа много ласкаво за

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета се изказа много ласкаво за
Коментари Харесай

Артета: Направихме всичко правилно

Мениджърът на Арсенал Микел Артета се изрече доста ласкаво за представянето на тима в мача против Саутхамптън (3:1). " Топчиите " получиха попадение в 3-ата минута, само че направиха цялостен поврат с голове на Никола Пепе, Букайо Сака и Александре Лаказет.

" Саутхамптън е доста рисков тим, когато тръгне да нападна. Те пресират и добре преливат в обособените етапи на играта, само че през днешния ден ние направихме всичко вярно. В обособени интервали доминирахме напълно. Чувствахме се удобно, вкарахме красиви голове и спечелихме на стадион, на който не се играе елементарно ", съобщи Артета.

" Имаме огромен напредък в построяването на офанзивите. Действахме изчистено и дейно, а и се справихме, когато трябваше да се пазиме. Допуснахме гол след статично състояние, само че след това проявихме темперамент и това ми хареса. Реакцията ни след неприятното начало беше най-положителното нещо. Такива победи вдъхват спомагателна убеденост ", добави наставникът на " топчиите ".

Арсенал няма загуба в последните си 6 мача във Висшата лига и завоюва пет от тях. Тимът от Северен Лондон към този момент е 8-и в класирането, а в идващия кръг ще посрещне Манчестър Юнайтед. Премиър лийг 20 кръг, вторник 26 януари  Саутхамптън 1:3краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР