Мениджърът на Арсенал - Микел Артета призова ръководството на английската

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета призова ръководството на английската
Коментари Харесай

Микел Артета: Има нужда от повече яснота от страна на Висшата лига

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета прикани управлението на британската Висша лига да предложи повече изясненост по отношение на мачовете, които се отсрочват поради ковид.

Редица клубове са с осакатени сформира поради инфектирани играчи, а в последните няколко дни бяха отсрочени цели девет дуела. От Висшата лига към този момент оповестиха, че имат намерение дуелите да продължат по стратегия, до момента в който това е безвредно за всички.

" По отношение на здравето се надявам, че вършим всичко допустимо, с цел да защитим всички. Но има потребност от повече изясненост за какво тези мачове не се играят, с цел да може да се поддържа справедливостта на надпреварата.

Винаги желаеме да играем, когато имаме верните условия, с цел да го създадем на 100%. Но ние бяхме тук, от другата страна на масата, където имахме всички причини в подготовката за футболен мач и в последна сметка ще го играем.

Ваксинацията е в действителност значима, с цел да не се разболеем. Да, ние се опитваме да постъпим вярно и това е в действителност персонален въпрос. Лекарят свърши добра работа, с цел да образова и насърчи всички. Добре сме, чакаме още проби, които ще имаме този следобяд. Това е единственото нещо, което можем да създадем, изчакваме и ще забележим ", сподели Артета.
 Арсенал също е измежду претендентите за Артур
Арсенал също е измежду претендентите за Артур

Бразилецът не се употребява с доверието на треньора на " бианконерите " Масимилиано Алегри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР