Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова играчите си да продължат

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова играчите си да продължат
Коментари Харесай

Артета се надява да види същия Арсенал след паузата

Мениджърът на Арсенал Микел Артета прикани играчите си да продължат да играят по същия метод при подновяването на шампионата, както го правеха в първите месеци от сезона. Лондончани бяха блестящи в първата част от сезона и са водача във Висшата лига с пет точки задатък пред втория Манчестър Сити. Утре " артилеристите " се изправят против Уест Хам в лондонско дерби.

Попитан какво го е впечатлило най-вече през първата част на сезона, когато бяха реализирани победа над Ливърпул, Тотнъм и Челси, Артета отговори: " Вероятно равнището, което показахме, и постоянството. С тази група и този млад състав това не е елементарно. Показахме зрялост в някои моменти изключително в мачовете против огромните тимове ".

" Целта е да подобряваме играта си и да продължим да се развиваме. Втората част от сезона ще има разнообразни интервали. В някои ще имаме време да упражняваме, а в други ще бъде цялостно с мачове. Ще бъде доста значимо до каква степен са здрави играчите и в каква кондиция и до каква степен ще може да се вършат ротации по метод, по който да запазим равнището ", добави испанецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР