Мениджърът на Арсенал Микел Артета пожела късмет на Пиер-Емерик Обамеянг

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета пожела късмет на Пиер-Емерик Обамеянг
Коментари Харесай

Артета: Пожелавам късмет на Обамеянг в Челси

Мениджърът на Арсенал Микел Артета пожела шанс на Пиер-Емерик Обамеянг в Челси. Бившият капитан на „ артилеристите “ напусна „ Емиратс “ при започване на годината след спор точно с Артета, който му лиши лентата и го извади от тима поради дисциплинарни прегрешения. След сполучлив половингодишен престой в Барселона през вчерашния ден габонецът се завърна в Премиър лийг, откакто подписа с Челси.  

„ Сигурен съм, че той взе това решение да се причисли към Челси, тъй като още веднъж желае смяна и се пробва да откри най-хубавия ход за бъдещето си. Желаем му шанс.

Ще забележим през днешния ден какво е положението на Рамсдейл и Йодегор. Надявам се, че на следващия ден ще могат да упражняват и ще бъдат на разполжение за мача в неделя. За страдание, обстановката със Зинченко не е такава. Той пропусна последните два мача и към момента няма опция да тренира. За Томас Партей се надяваме да става дума за няколко седмици и даже по-малко. Много неща се случиха, откогато той се причисли. При Мо Елнени приказваме за месеци.

Опитахме се да подсилим тима и да притеглим допустимо най-подходящите хора. Успяхме да го създадем на опредено равнище. Направихме страхотни неща, само че за жалост, Томас Партей се контузи в последния миг. Опитахме да реагираме, само че в последна сметка би трябвало да бъде притеглен само точният състезател, който считаме, че е подобаващ за тима и за клуба. Взехме си поука от това да бъдат привличани несъответствуващи футболисти “.

Относно гостуването на Манчестър Юнайтед Артета съобщи следното: „ Печелили сме като посетител и преди, уповавам се да го създадем и в този момент. Вярвам, че сме способни да отидем там, да играем нашия футбол и да победим “.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР