Мениджърът на Арсенал - Микел Артета остана доволен от равенството

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета остана доволен от равенството
Коментари Харесай

Артета: Горд съм от това, което видях

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета остана удовлетворен от равенството 2:2 в лондонското дерби с Челси. Футболистите му демонстрираха дух и стигнаха до точката, въпреки да играха с човек по-малко през по-голямата част от мача, а също така на 2 пъти изоставаха в резултата.

“Времето ще покаже какъв брой значим е бил този дуел, само че съм удовлетворен от реакцията на тима. Искам от моите играчи в никакъв случай да не се предават на терена и да се борят със същия дух във всеки мач. Горд съм от това, което видях. Те си помагаха един на различен. Когато един сгрешеше, различен покриваше гърба му. В последна сметка това е добра точка. Преди няколко седмици още не бях част от тима, само че откогато съм тук футболистите се стараят да вършат това, което желая от тях. Понякога играят и на разнообразни позиции. Това е значимо за тяхното развиване. В момента сме в директен интервал, само че вървим в вярната посока. Днес бе специфична вечер за всички”, показа Артета.

“Гранит Джака се старае доста в тренировките, отношението му е необикновено. Много съм удовлетворен от него и от ролята, в която влезе. Не чаках Ектор Белерин да означи с левия крайник, само че той се бори доста. Мартинели е ужасно хлапе. Той умее да се нарежда в наказателното поле. Той играеше против Сезар Аспиликуета, който е един от най-хубавите бранители в шампионата и все пак успяваше да го преодолее. Това не е лесно”, добави Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР