Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди неделния домакински мач

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди неделния домакински мач
Коментари Харесай

Артета: Брайтън играе забележително при Де Дзерби, всички в Арсенал се възхищават на Йодегор

Мениджърът на Арсенал Микел Артета приказва преди неделния домашен мач на " артилеристите " против Брайтън от Премиър лийг.

" Това е решаващият миг. Искаме да ги победим и да повишим очакванията си, тъй като към момента има защо да играем ", стартира експертът.

Артета не спести похвалите към неделния си противник и по-специално към техния управител Роберто Де Дзерби. " Начинът, по който Брайтън играе под управлението на мениджъра Роберто де Зерби, е незабравим. Просто е наслаждение да ги гледаш по какъв начин играят. Това, което те привнесоха в шампионата, е друга концепция, друг метод на игра и друго предизвикателство против което да се изправиш.

Това, което мениджърът е направил с тима, е необикновено, тъй че ще бъде доста сложен мач. Те съставляват извънредно комплицирано предизвикателство, с метода си на игра, тъй че ще би трябвало да се оправим с нещата, които вършат, само че за тях ще бъде същото и ще би трябвало да се оправят по метода, по който ние играем ".

Той се върна и към успеха над Нюкасъл в предходния кръг. " Усещането от последния мач беше особено. Нюкасъл е топ тим и гради нещо в действителност положително, изключително вкъщи, а ние успяхме да отидем и да спечелим.

Беше особено чувство, изключително по-късно, което се случи предходната година, когато провалянето в Нюкасъл костваше на Арсенал място в Шампионската лига, смисъла беше по-голямо, в сравнение с при всеки различен мач ".

" Трябваше да намерим метод да оказваме помощ повече на играчите. Открихме, че намаляването на грешките е доста значимо и се опитахме да предвидим за какво се случват тези неточности. Направихме това и резултатите още веднъж се върнаха ", продължи Артета.

Мениджърът на Арсенал похвали и капитана на отбора Мартон Йодегор, който вкара пет гола в последните си пет мача в Премиър лийг: " Той имаше големи благоприятни условия за усъвършенстване и прави стъпки в вярната посока, с цел да се трансформира в състезател, който носи успехите. С профила си и с метода, по който е в тима, той има способността да го направи.

Нужни са ти в действителност положителни съотборници към теб, каквито той има, с цел да можеш да го направиш. Той има подобен темперамент, че всички го почитат, възхищават му се и го следват. Той го прави по собствен личен метод ", добави още Артета.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР