Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше изключително тъжен след поражението

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше изключително тъжен след поражението
Коментари Харесай

Артета след загубата: Разочарованието е огромно

Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше извънредно печален след провалянето от Тотнъм с 1:2. Загубата в дербито на Северен Лондон понижи възможностите на " артилеристите " да се класират за Лига Европа, а Артета разкритикува свооите футболисти и се извини на последователите.

" Разачарован и неудовлетворен съм. Говорихме си преди мача, че не би трябвало да позволяваме самостоятелни неточности, само че се случи тъкмо това. Когато получиш толкоз обикновени голове, няма по какъв начин да победиш. Освен всичко друго, това въздейства отрицателно на настройката. През второто полувреме още веднъж започнахме да играем добре, само че в обособени епизоди не внимавахме. Трябва да се научим да не губим централизация ", сподели Артета.

Since Mikel Arteta was appointed, Arsenal have dropped 15 points from winning positions, more than any other team in the Premier League. [Opta] #afc pic.twitter.com/su2RWxHAQV
— afcstuff (@afcstuff) July 12, 2020 " Извинявам се на почитателите, тъй като знам какъв брой доста значи този мач за тях. Загубата е голям удар по упоритостите ни да се класираме за Лига Европа. Ще се опитаме да приключим сезона по най-хубавия вероятен метод - и във Висшата лига, и в шампионата за ФА Къп. Ако минимизираме грешките и играем по същия метод като през днешния ден, ще печелим доста повече мчове. Всичко си зависи от нас. Жалко, че не победихме, това щеше да ни донесе огромно облекчение ", добави испанецът.

Арсенал е 9-и в класирането с 50 точки, колкото има и Бърнли. На " топчиите " предстоят мачове с Ливърпул, Астън Вила и Уотфорд. Премиър лийг 35 кръг, неделя 12 юли  Тотнъм 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР