Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе бесен след равенството 1:1

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе бесен след равенството 1:1
Коментари Харесай

Артета бесен на съдиите: Те променят правилата

Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе гневен след равенството 1:1 с Брентфорд. Той се оплака от съдиите, които съгласно него не е трябвало да признават гола на " пчеличките ", защото е имало засада. Спорен испанеца те трансформират разпоредбите и ги поясняват както им е комфортно.

" Прегледах обстановката и това е засада, да ", отсече Артета.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ситуацията при гола на Айвън Тони бе прегледана много в детайли от ВАР. На пръв взор изглеждаше, че Кристиан Ньоргор е в засада, а също така Итън Пинок, който също е в състояние на засада, въпреки да не взе участие в разиграването, блокира придвижването на Габриел Мартинели.

" Не може да блокираш придвижването на различен състезател, когато си в засада. Трябва да се ползват избрани правила в отбрана и това става със съблюдаване на разпоредбите. В един миг те трансформират разпоредбите и ти би трябвало да се нагаждаш. Казвайте ни тези неща авансово, с цел да не слагаме линията на отбраната толкоз високо, тъй като по този начин оставяме опция на противник да ни блокира ", гневен е Артета.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР