Мениджърът на Арсенал Мике Артета не крие, че все още

...
Мениджърът на Арсенал Мике Артета не крие, че все още
Коментари Харесай

Артета: Чуваме се с Пеп постоянно

Мениджърът на Арсенал Мике Артета не крие, че към момента се чува постоянно с Пеп Гуардиола, дори и откакто напусна щаба на испанеца в Манчестър Сити.

Артета беше асистент треньор на Гуардиола в продължение на 3 години, само че напусна, с цел да поеме "артилеристите " през декември 2019-та година. Въпреки това двамата явно към момента поддържат чудесни взаимоотношения. Артета споделя, че двамата се чуват постоянно, с цел да обсъдят най-различни житейски тематики, за и отвън футбола.

"Говорихме доста пъти, откогато напуснах. Говорим за футбол, живота, фамилиите ни. Не са единствено професионални взаимоотношенията ни ", стартира наставникът на Арсенал.

"Винаги, когато имам въпрос за работата, знам, че той ще ми обърне внимание и ще ми отговори уместно. Той знае по какъв начин мисля и се усещам. Много ми оказва помощ и като цяло той има голямо въздействие в моя живот, още откогато беше капитан на Барселона, когато бях на 15 години. През последните 4 години прекарахме доста време дружно ".

"Не мога да съм по-благодарен и благополучен от времето, което прекарахме дружно. Той постоянно се е държал чудесно с мен, както го прави и до ден сегашен и това се отарзява и на нашите взаимоотношения ", приключи Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР