Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че е притеснен заради

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че е притеснен заради
Коментари Харесай

Венгер е разтревожен от разединението сред привържениците на "Арсенал"

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер съобщи, че е обезпокоен поради разединението измежду последователите на клуба. Думите му пристигнаха след триумфа в лондонското дерби с " Уест хем ".

Французинът благодари за реакциите във футболната общественост в Англия след новината, че през лятото напуща поста си. Той даже се пошегува, че все едно е участвал на личното си заравяне, защото слуша по какъв начин хората приказват какъв е и какво е постигнал.

" Бях допрян от признанието, което получих от британския футбол, и съм признателен за прекарванията в тази страна, където футболът е специфичен, където пристрастеността е специфична. Знам, че повече няма да изпитам това през живота си ", сподели Венгер.

Фотогалерия: Ерата "Венгер " в "Арсенал " >

" Вярвам, че по света клубът е почитан доста повече, в сравнение с в Англия. Нашите последователи не демонстрираха облика на единството, който желая да се възприема по света. Това е мъчително ", съобщи французинът.

В последните месеци последователите се разделиха поради мнението си по въпроса дали е време той да си тръгне. Мнозина подеха акцията " Wenger out " ( " Венгер вън " ), недоволни от представянето на тима и неналичието на резултати. Стигна се даже до отлив на почитатели от трибуните на " Емиратс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР