Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер засипа с похвали Алексис Санчес

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер засипа с похвали Алексис Санчес
Коментари Харесай

Венгер: Санчес е страхотен футболист

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер засипа с похвали Алексис Санчес след триумфа с 3:1 над Кьолн в Лига Европа. Чилиецът бе създател на едно от попаденията в мача и наставникът регистрира неговата сериозна роля за триумфа на “артилеристите”.

“Санчес се разсъни през второто полувреме. Той към момента се бори да си върне най-хубавата форма, само че Санчес си е Санчес. Той е необикновен футболист. Заиграх с четирима в отбрана през втората част. Колашинац бе много потребен с включванията си в предни позиции, само че по този начин можех да дръпна Санчес по-напред, до момента в който през първата част той играеше малко по-назад. Когато получи повече поддръжка от Колашинац по фланга, той стана по-опасен”, счита Венгер.

Наставникът разяснява и неприятното начало на мача за неговия отбор, който позволи ранен гол и по-късно трябваше да търси поврат.

“Започнахме мача мудно. Играехме на мудни обороти, а също така бяхме шокирани от ранния гол на противника. След това най-важното бе да не се паникьосваме и да държим мача под надзор. През втората част считам, че действахме доста по-балансирано и по-добре организирахме офанзивите си в предни позиции. Промених тактиката на полувремето и през втората част бе единствено въпрос на време да реализираме своето”, добави французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР