Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер твърди, че все още няма

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер твърди, че все още няма
Коментари Харесай

Венгер: Няма нищо конкретно около Алексис, не сме му намерили заместник

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер твърди, че към момента няма нищо съответно към възможния трансфер на Алексис Санчес. Според медиите на Острова чилиецът към този момент се е схванал с Манчестър Сити, а през вчерашния ден и Ман Юнайтед е отправил изненадваща оферта за нападателя. Венгер продължава да упорства, че най-нормално би било играчът да остане в Арсенал до края на сезона, още повече че от клуба не са му намерели заместител.

" Не мога да ви кажа освен това за обстановката в този миг. Няма нищо съответно. Нищо не е решено. Поддържам това, което споделих доста пъти - че най-нормално е той да остане тук до края на сезона. Ще забележим. Дали сме намерили тъкмо подобен състезател, който да може да го замести? Не, несъмнено. Санчес е извънреден футболист, от международна класа, тъй че ще би трябвало да намерим различен баланс в тима, в случай че го продадем ", съобщи Венгер.

Французинът отхвърля за момента, че договаря за крилото на Бордо Малком, който е спряган за заместител на Санчес: " Той е добър състезател, само че за момента нищо не се случва. Не сме забъркани в този случай все още. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР