Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че отборът му е

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че отборът му е
Коментари Харесай

Венгер смята, че с видеоповторенията "Арсенал" е можел да спечели Шампионската лига през 2006 г.

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер счита, че тимът му е можел да завоюва Шампионската лига през 2006 година, в случай че видеоповторенията са били въведени по това време. Като обожател на тази технология той приветства включването й в играта.

Помолен да уточни съответни основни случаи, при които видеоповторенията биха били решаващи, френският експерт сподели: " Бих избрал изравнителния гол на " Барселона " (на Самуел Ето`о) във финала на Шампионската лига през 2006 година, тъй като имаше засада, а ние водехме с 1:0 половин час преди края. "

" Това е оценката, което ми липсва тук. И това е най-важното за мен ", сподели Венгер, представен от ESPN.

По думите му на второ място би наредил проявлението на втория жълт картон на Робин ван Перси - още веднъж в мач с " Барселона " в Шампионската лига, само че през 2011 година Според мениджъра на лондончани това решение било мъчно за приемане и е умъртвило опциите на " Арсенал ".

Не трето място измежду противоречивите отсъждания в кариерата си в клуба сложи и свеж случай - изгонването на Лоран Кошчелни и отсъждането на дузпа, когато Левандовски (в осминафинала в Шампионската лига с " Байерн " ) беше в засада. "

Венегер добави, че тези положения му идват в съзнанието, само че " може би не помни още доста ".

Използването на технологиите във футбола се тества от години. В момента видеопрегледите са част от Купата на конфедерациите в Русия. Два пъти се наложи основна интервенция по време на успеха на Чили с 2:0 против Камерун.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР