Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че Манчестър Сити е

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че Манчестър Сити е
Коментари Харесай

Венгер: Сити ни надигра, но вторият гол беше от засада

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че Манчестър Сити е заслужил успеха във финала за Купата на Лигата, само че не пропусна да спомене и претенциите си към съдийството. Французинът се оплака, че вторият гол на “гражданите” е бил маркиран от засада.

“Не започнахме неприятно, първото състояние беше за нас, само че го пропуснахме доста елементарно. След това направихме груба неточност в обстановката, при която противникът поведе. Въпреки това, мисля, че до почивката контролирахме мача”, показа Венгер.

“След почивката нямахме шанс, тъй като вторият гол падна от засада, 100%. Но приветствам Сити, те заслужиха успеха. Когато загубиш, би трябвало да приемеш рецензиите. Длжъни сме да преживеем бързо този неприятен резултат и да се съсредоточим върху представянето си в Премиър лийг”, продължи наставникът на “топчиите”.

“Естествено, че когато си изгубил с 0:3, би трябвало да се замислиш по какъв начин да действаш по-добре в отбрана. Но в дълги интервали от мача се отбранявахме устойчиво. После загубихме централизация, а против мощни противници това се наказва”, добави Венгер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР