Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че напускането на Алексис

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че напускането на Алексис
Коментари Харесай

Венгер за Санчес: Всичко ще е ясно до 48 часа

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер удостовери, че напускането на Алексис Санчес е съвсем несъмнено. “До 48 часа всичко ще е ясно. Може да е през днешния ден, може да е утре”, съобщи треньорът след загубата с 1:2 от Борнемут.

Алексис беше изваден от групата, тъй като се чака всеки миг да премине или в Манчестър Юнайтед, или в Манчестър Сити. Към този миг множеството издания са безапелационни, че любимец е тимът на Жозе Моуриньо.

“Аз взех решение да оставя Санчес у дома, тъй като сега той е в развой на изчакване. Иначе самият той не е отказвал да играе. Досега Алексис постоянно е бил предан на отбора, само че в този момент му е мъчно. Не желаех през днешния ден да го взимам с нас, а след това той да тръгне към друго място”, продължи Венгер.
Arsene Wenger on Alexis Sanchez: " Half in half out, you never know this kind of situation during the transfer period. That is why I decided to focus on the game. "

More from the #Arsenal boss
https://t.co/asOQIYjiSy #BOUARS pic.twitter.com/zqUzEC2TBo
— BBC Sport (@BBCSport) January 14, 2018

Французинът обясни, че Месут Йозил е контузен и това е повода също да не бъде в състава през днешния ден.

Относно провалянето от Борнемут Венгер разяснява следното: “Това беше сложен дуел за нас. Водехме с 1:0, само че по-късно допуснахме две изненадващи неточности. Те не бяха провокирани, а по-скоро такива от неточни решения на наши футболисти. Бяхме доста бавни в последната третина на терена. Нямаше заостреност в играта ни, липсваха ни концепциите. Нормално е на Александре Лаказет да му липсва самочувствие, откакто не вкарва. Това е неизбежно.” Премиър лийг 23 кръг, неделя 14 януари  Борнемут 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР