Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи английските футболисти за най-добри

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи английските футболисти за най-добри
Коментари Харесай

Английските футболисти са господари на симулациите, каза Венгер

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер дефинира британските футболисти за най-хубави в симулациите. Според французина локалните играчи са взели образец от чужденците във Висшата лига.

" Спомням си за големи случаи, когато непознати играчи са симулирали, само че би трябвало да призная че британските футболисти се научиха доста бързо и евентуално те са господари сега ", съобщи Венгер на конференция преди дуела сред неговия " Арсенал " и " Тотнъм " в събота.

" Топчиите " гостуват на " Уембли " в търсене на победа против директен съперник за едно от първите четири места. В последните си два мача " Тотнъм " записа триумф против " Манчестър юнайтед " и тъждество против " Ливърпул ", което беше белязано от едва съдийство.

" Шпорите " получиха две противоречиви дузпи в края на дуела за рухвания на Хари Кейн и Ерик Ламела. Преди това Деле Али получи жълт картон за симулация. Халфът на " Тотнъм " получи три жълти картона от началото на сезона точно за симулации.

" Не споделям на играчите да симулират, нито ги насърчавам да вършат това. Трябва да премахнем симулациите от играта. Понякога футболистите си играят с разпоредбите, само че какъв брой надалеч могат да стигнат? Това зависи напълно до съдиите ", добави Венгер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР