Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаквано не беше в добро

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаквано не беше в добро
Коментари Харесай

Венгер: Все ме питате за избора на състав, но причините за загубата са други

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер предстоящо не беше в положително настороение след изненадващата загуба от Нотнгам Форест с 2:4. По този метод “топчиите” отпаднаха още в третия кръг на ФА Къп - нещо, което не им се беше случвало под управлението на французина. В изявлението си след дуела той посочи аргументите за провалянето и разяснява съдийството на Джонатан Мос.

“Слаб мач и няма по какъв начин да не сме разочаровани от резултата. Срещу нас имаше сериозен противник, който действаше доста остро в офанзива. Решаващи за загубата се оказаха многото единоборства, в които отстъпихме. Няма спор, че би трябвало да умеем да побеждаваме тимове като Нотингам. Ние обаче допуснахме прекомерно доста неточности и закономерно бяхме наказани”, разяснява Венгер.

“Избрах този състав, тъй като в сряда ни следва нов мач. След всеки неприятен резултат ме питата за състава. Лесно е казусът постоянно да се търси в това. Истината е, че 8 или 9 от футболистите, които играха през днешния ден, са национали на страните си”, добави французинът.

“Не видях втората дузпа. Вече споделих на съдиите това, което желаех да им кажа”, приключи очевидно изнервеният Венгер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР