Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер, който наскоро обяви раздялата си

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер, който наскоро обяви раздялата си
Коментари Харесай

Пак догадки: Решението на Венгер да напусне не било точно негово

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер, който неотдавна разгласи раздялата си с отбора след края на сезона, още веднъж хвърли в догадки последователите. Френският експерт съобщи, че решението му да напусне отбора не било тъкмо негово.

Интересно: Венгер ще "каже всичко” след края на сезона

"Решението да напусна тъкмо в този миг не е напълно мое. Към момента съм фокусиран върху това, което върша всеки ден. Работя, както съм го правил постоянно ", разяснява Венгер.

68-годишният наставникът разкри, че ще продължи да работи сигурно в бъдеще, само че не е подготвен да се ангажира с нищо конкректно все още.

Една от главните цели пред Венгер все още е купата в Лига Европа. Предвид обстоятелството, че отборът загуби финала за Купата на Лигата в Англия, отпадна от ФА Къп и са на един мач от това да изгубят математически късмет за топ 4 във Висшата лига, вторият по мощ европейски клубен шампионат си остава единственият късмет за спечелването на купа.

Венгер: Ако не спечелим Лига Европа, ще е разочароващо

Това обаче минава през отстраняването на Атлетико Мадрид в полуфиналите, което няма да е лека задача. Първият дуел сред Арсенал и Атлетико е в четвъртък на лондонския „ Емирейтс”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР