Мениджърът на Антонио Конте захапа“ своя колега в Арсенал Микел

...
Мениджърът на Антонио Конте захапа“ своя колега в Арсенал Микел
Коментари Харесай

Конте се заяде и с Артета

Мениджърът на Антонио Конте „ захапа “ своя сътрудник в Арсенал Микел Артета след вчерашното дерби на Северен Лондон. Повод за това беше изявлението на испанеца, който съобщи, че в случай че разяснява съдийството от дуела, ще бъде осъден за шест месеца. В лагера на „ артилеристите “ останаха недоволни от дузпата за и аления картон на, които се оказаха решаващи за крайния излаз. Конте прикани Артета да не се оплаква толкоз доста, в случай че е е самото начало на треньорския си път, и да се концентрира върху работата си.
 Артета беснее след загубата от Тотнъм Артета беснее след загубата от Тотнъм
„ Микел Артета е настина добър треньор. Той таман стартира пътя си в тази специалност и аз слушам, че се оплаква доста. Трябва да се концентрира повече върху своя отбор и да не се оплаква толкоз. Трябва да остане спокоен и да продължи да работи. Червеният картон беше чист. Ако си спомняте, не споделих нищо за Фабиньо след мача с Ливърпул. Ако послуша съвета ми, добре. В противоположен случай не му пука “, съобщи Конте.

Преди няколко дни италианецът насочи подигравателен коментар и към Юрген Клоп, който пък преди този момент изрази разочарованието си от прекомерно отбранителния метод на Тотнъм в дуела на „ Анфийлд “.
 Конте се заяде с Ливърпул: Клоп разбра, че е спечелил точка, а не е изгубил две Конте се заяде с Ливърпул: Клоп разбра, че е спечелил точка, а не е изгубил две
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР