Мениджърът Мирчо Димитров, който е със сериозни позиции на руския

...
Мениджърът Мирчо Димитров, който е със сериозни позиции на руския
Коментари Харесай

Мирчо Димитров: Десподов и Божинов в Русия? Ще говорим след 10-и

Мениджърът Мирчо Димитров, който е със съществени позиции на съветския пазар, разяснява пред Sportal.bg възможностите на Кирил Десподов и Валери Божинов да осъществят трансфер в някой от локалните грандове. Преди няколко дни се появиха информации, че футболистът на ЦСКА-София е мечтан от Спартак (Москва), а пък звездата на Ботев (Враца) се върна в родното състезание с мисълта през зимата или най-късно лятото на 2019 година, благодарение на Димитров, да премине в съветски клуб.

“На този стадий мога да кажа, че имат качества да играят в Русия, само че не съм чул за интерес към Десподов и Божинов. Знаете, че работя с много клубове и в случай че някой следи български футболист, най-вероятно щеше да се свърже с мен и да ме попита за информация. Така че аз не знам за интерес към български футболист от страна на съветски клуб. Но е прекомерно рано да се приказва за това. Сериозната работа в съветските тимове стартира след 10 януари. Тогава ще има оживление и можем да приказваме дали Божинов, Десподов или различен играч от България ще заиграе в Русия.

Знаете, че аз съм последовател на това повече български футболисти да играят в нашите клубове. Така, както е в Славия. Или пък Десподов в ЦСКА. Само по този начин може да вдигнем равнището на българския футбол”, разяснява Мирчо Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР