Мениджърът Микел Артета вярва, че готовността на Арсенал да "страда"

...
Мениджърът Микел Артета вярва, че готовността на Арсенал да "страда"
Коментари Харесай

Артета: Този отбор е жив и ще живее, когато им бъде приятно да страдат заедно

Мениджърът Микел Артета има вяра, че готовността на Арсенал да "страда " ще върне положителните времена за клуба от северния Лондон. Артилеристите победиха като посетител Уулвърхамтън нощес с 2:0 и записа трети следващ триумф във Висшата лига.

"Доволен съм от представянето, от силата, с която играхме, битката за всяка една топка от първата минута до последната от всеки състезател, който беше на терена ", разяснява Артета.

"Този тим е жив и ще живее, когато им бъде прелестно да страдат дружно. Ако съумеят да създадат това, ще дойдат положителни времена ", добави мениджърът. "Във всеки мач знаем, че нямаме право на неточност, знаем, че би трябвало да се опитваме да спечелим всяка среща ", сподели още Артета.

"Ще се опитаме да победим Лестър Сити и дано забележим какво ще се случи. Опитваме се да се подобрим като тим. Днес евентуално беше една от най-важните ни победи поради сложната стратегия, която имаме и поради това какъв брой добре Уулвърхямтън се оправят през целия сезон ", разяснява още мениджърът на "артилеристите ".
Премиър лийг 33 кръг, събота 4 юли  Уулвърхамптън 0:2краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР